Fotohokjes en fotozuilen huren in Amsterdam & Groningen! Vanaf €395

In Groningen en Amsterdam kan je terecht voor alle verschillende typen fotohokjes die je kan bedenken: een authentiek fotohokje, moderne, klassieke en vintage fotozuilen (fotopalen), maar ook een photobooth in een busje. Perfecte fotobooths dus voor mensen uit de omgeving van Groningen, zoals Winschoten, Veendam, Hoogezand-Sappemeer, Oldambt, Delfzijl, Leek en Stadskanaal, maar ook voor iedereen in Noord-Holland! Daarnaast bieden ze een waslijst aan extra opties aan, zodat ook zakelijke gebruikers (denk aan een winkelopening, beurs, product presentatie, festival of ander zakelijke evenement) hier precies kunnen vinden wat ze zoeken. Vraag direct een offerte aan, of lees alle details.

Toch niet precies wat je zoekt? Klik dan hier voor meer keuze:

  • Fotohokje huren Rotterdam Den Haag Leiden Gouda Delft Zoetermeer Alphen
  • Photobooths huren
  • Fotohokje huren Eindhoven Breda Tilburg Den Bosch
  • Fotohokje huren Utrecht amersfoort hilversum baarn
  • Goedkope fotobooth huren betaalbaar budget
  • photobooth Amsterdam huren alkmaar amstelveen haarlem
  • fotobooth apeldoorn arnhem ede nijmegen
  • photobooth enschede zwolle deventer hengelo almelo

 

Weinig tijd? Doe een algemene fotohokjes aanvraag en ontvang snel, gratis & eenvoudig passende offertes!

Van links naar de rechts, de Classic, Vintage en Modern:

Fotohokje Fotohokje   fotohokje

Tarieven fotohokjes Amsterdam & Groningen

Het fotohokje en het photobooth busje (onder het contactformulier):

fotohokje huren

Photobooth beschikbaarheid, offerte en andere vragen

Vul het onderstaande contactformulier in om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van beschikbaarheid of andere vragen.

Scroll naar beneden om alle details te lezen over de fotohokjes, fotopalen, fotobusjes en opties.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Locatie fotohokje nodig (verplicht)

Indicatie datum (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Overige opmerkingen: alles wat ons helpt om jou te helpen! (optioneel)

Informatie photobooths

Claim to fame: Deze verhuurder biedt de meest uitgebreide collectie photobooths aan: fotohokjes en fotopalen / fotozuilen in verschillende stijlen en formaten! Daarnaast is de lijst aan verschillende opties die je kan bijboeken enorm uitgebreid!

Duur van de huur: Je kan zelf kiezen voor hoeveel uur je de fotohokjes en zuilen huurt!

Kwaliteit en kwantiteit props: Ongeacht welk fotohokje of zuil je kiest, er zitten altijd verkleedattributen bij.

Aantal foto’s & afmetingen: Alle booths komen met onbeperkt foto’s printen.

Foto’s dubbel afdrukken: Met de Social Media iPad optie kan je je foto’s nogmaals laten afdrukken. Daarnaast kan je je foto’s er mee uploaden naar social media, zoals Facebook, Twitter en Instagram. Deze optie kost €199.

Fotodoos fotostrip

Foto’s digitaal: Ongeacht type photobooth en pakket, krijg je altijd alle foto’s achteraf digitaal mee!

Bediening: De bediening is heel makkelijk: je klikt op het touchscreen en dan begint het aftellen. Er worden dan automatisch drie foto’s achter elkaar gemaakt. Alleen als je als extra optie een green screen als achtergrond boekt, moet je nog een extra keuze maken, namelijk welke achtergrond je op je foto wil.

Social media: De Moderne fotozuil komt standaard met de mogelijkheid om foto’s te uploaden naar social media. Voor de andere fotozuilen, het fotohokje en het busje kan je een Social Media iPad optie boeken, waarmee je je foto’s kan uploaden naar social media, zoals Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast kan je je foto’s nogmaals laten afdrukken met de iPad. Deze optie kost €199.

Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: Elke booth heeft professionele studioverlichting

FotoDoos Classic buiten

Afmetingen photobooth: De photobooths (Classic, Vintage, Modern) zij ongeveer 50 x 50 cm. Zoals je op de foto boven aan het artikel kan zien, moet je bij de Vintage rekening houden met extra ruimte voor de studioflitsers die naast de photobooth komt te staan. Het fotohokje is ongeveer 1 x 2 meter en het busje is 2 x 4 meter

Capaciteit fotohokje: het aantal mensen dat voor de fotopalen (Classic, Vintage, Modern) op de foto kan varieert afhankelijk van hoe ver je van de fotopalen af staat. Je kunt er makkelijk met 2 tot 4 mensen op, maar ook grotere groepen kunnen op de foto. Het record staat op ongeveer 50 personen! Omdat het fotohokje en het busje dichte ruimtes zijn, moet je hier rekening houden met 4 of 5 mensen.

Begeleiding: Elke photobooth en pakket komt ook met een leuke photobooth medewerker, die er voor zorgt dat de photobooth wordt opgebouwd en alles op soepel verloopt.

Ophalen of bezorgen: Elk pakket is altijd inclusief transport door heel Nederland. Omdat elk fotohokje en elk pakket met begeleiding komt, worden ze altijd bezorgd en kan je ze niet zelf ophalen. Vervoer is altijd voor heel Nederland inbegrepen, behalve de Waddeneilanden. Buiten Nederland geld een toeslag van €0.30 per kilometer die over de grens wordt gereden. Daarnaast betaal je voor een overnachting van het personeel, indien je heel ver de grens over gaat en het niet meer verantwoord is om het personeel naar huis te laten rijden. Bekijk hier meer fotohokjes uit Groningen, Friesland en Drenthe.

Opties: Deze verhuurder biedt ruimschoots de meest uitgebreide lijst van opties aan:

Beschikbaarheid & Reservering:  Je kan hierboven vragen stellen een offerte aanvragen of de beschikbaarheid controleren.

Prijs: Prijzen hangen af van de datum, maar reken op €365 voor de Classic, €385 voor de Vintage, €580 voor de Modern en €549 voor de Square.

Eindoordeel van FotograafKiezen.nl

Deze verhuurder uit Groningen heeft de meest uitgebreide collectie van fotohokjes, fotozuilen, fotobusjes en opties. Daarnaast bieden ze ook nog een Hastagprinter en een magische spiegel aan. Als er een verhuurder is waar je altijd zou moeten kunnen slagen, dan is het deze wel! En dankzij het gratis transport, hoef je je geen zorgen te maken over de transportkosten!

fotobooth tarieven

Fotohokjes en fotozuilen huren in Amsterdam & Groningen! Vanaf €395
4.7 (93.33%) 3 votes