Fotohokje uit Apeldoorn: 3 uur huur voor slechts €478, inclusief props & begeleiding

In Gelderland, specifieker de regio Apeldoorn, Zwolle, kan je al een geweldig echt fotohokje huren voor slechts €395 exclusief 21% BTW. Wit, modern en ovaal staat deze superleuk op een bruiloft of zakelijk evenement zoals een beurs. Vraag direct een offerte aan om deze photobooth te huren of lees alle details!

Toch niet precies wat je zoekt? Klik dan hier voor meer keuze:

  • Fotohokje huren Rotterdam Den Haag Leiden Gouda Delft Zoetermeer Alphen
  • Photobooths huren
  • Fotohokje huren Eindhoven Breda Tilburg Den Bosch
  • Fotohokje huren Utrecht amersfoort hilversum baarn
  • Goedkope fotobooth huren betaalbaar budget
  • photobooth Amsterdam huren alkmaar amstelveen haarlem
  • fotobooth apeldoorn arnhem ede nijmegen
  • photobooth enschede zwolle deventer hengelo almelo

 

Weinig tijd? Doe een algemene fotohokjes aanvraag en ontvang snel, gratis & eenvoudig passende offertes!

Prijzen fotohokje

Apeldoorn

Deze prijzen zijn exclusief btw. €395 ex BTW is €478 inclusief btw.

Fotohokje beschikbaarheid, offerte en andere vragen

Vul het onderstaande contactformulier in om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van beschikbaarheid of andere vragen.

Scroll naar beneden om alle details te lezen over dit fotohokje

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Locatie fotohokje nodig (verplicht)

Indicatie datum en starttijd (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Overige opmerkingen: alles wat ons helpt om jou te helpen! (optioneel)

Details fotohokje Apeldoorn

Claim to Fame: Een van de goedkoopste ‘echte’ fotohokjes in Nederland, zeker als je in de omgeving van Apeldoorn, Zwolle, Deventer of Harderwijk. Daarnaast maakt het team ook gratis extra foto’s & video’s op het feest zelf (buiten de booth) en deze worden altijd nagestuurd.

Duur van de huur: Je huurt dit fotohokje standaard voor 3 uur; het uitgebreidere pakket gaat uit van 5 uur huur.

Aantal foto’s & afmetingen: Je mag onbeperkt foto’s maken en laten afdrukken! De fotostrip wordt speciaal gepersonaliseerd voor jouw feest. Het is ook mogelijk om zwart-wit foto’s te printen als fotostrips! Je kan kiezen voor een dubbele fotostrip zoals je hieronder ziet van 5 x 15 cm, of voor een ‘ansichtkaart’ formaat van 10 x 15 cm met 4 kleine foto’s er op.

Foto’s dubbel afdrukken: Je kan dezelfde foto’s (bijvoorbeeld in ‘ansichtkaart’ formaat van 1o x 15 cm) ook vaker laten afdrukken, door dit als optie bij te boeken. Dit kost €45 excl. btw.

Foto’s digitaal: Vanzelfsprekend: binnen 24 uur krijg je de foto’s digitaal toegestuurd. Ook krijg je ze op USB toegestuurd!

  

Social Media: er is een email koppeling mogelijk, zodat je foto’s direct naar iemand toe kan laten mailen. Om dit mogelijk te maken neemt de verhuurder een iPad mee. De waarde hiervan is €59, maar dit maakt onderdele uit van de pakketten.

Props: Natuurlijk mogen de props niet ontbreken en worden er veel leuke foto attributen / photoprops meegenomen voor de gasten!

Apparatuur: De photobooths worden up to date gehouden met de nieuwste (Canon) apparatuur en externe flitsers die ook gebruikt worden voor fotoshoots in studio’s. Hierdoor zijn de foto’s van uitstekende kwaliteit en kunnen alle foto’s binnen 3 seconden worden uitgeprint Daardoor kunnen er extra veel foto’s worden gemaakt!

Afmetingen photobooth: het fotohokje is ovaalvormig en meet 2.2 meter bij 1.2 meter en is 2 meter hoog.

De begeleiding: Deze photobooth komt in tegenstelling tot andere booths altijd met 2 medewerkers, 1 die alle gasten begeleid bij het maken van de leukste foto’s en 1 die mensen werft (indien nodig) en het gastenboek begeleid! Daardoor loopt alles lekker vlot en kunnen er meer mensen op de foto! De verhuurder krijgt veel complimenten dat hun medewerkers superenthousiast, behulpzaam en vriendelijk zijn.

Ophalen of bezorgen: De photobooth wordt altijd afgeleverd en opgebouwd: de eerste 70 km vanuit Apeldoorn gerekend zijn gratis. Dat betekent dat o.a. Enschede, Zwolle, Lelystad, Almere, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen, Veenendaal en Barneveld gratis zijn!

Opties: Je kan er altijd voor kiezen om het fotohokje langer te huren. Daarnaast kan je een gastenboek huren, de foto’s dubbel laten printen, een filmimpressie van de avond laten maken. Een custom gastenboek voorzien van namen, logo’s en in dezelfde stijl als de huwelijksuitnodigingen. kost €75,- excl. btw. En wil je iets anders, vraag het dan gewoon de verhuurder en dan kan de verhuurder je wellicht helpen met jouw wens! Daarnaast kan je gratis kiezen welke kleur achtergrond de photobooth heeft.

Beschikbaarheid & Reservering: Maak je boeking direct! Laat je gegevens hier achter en de verhuurder neemt direct contact met je op om je vragen te beantwoorden of voor een offerte op maat.

Prijs: €395 voor 3 uur inclusief props, begeleiding, onbeperkt printen, alle foto’s digitaal en een gepersonaliseerd fotokader. Voor €645 krijg je het fotohokje voor 2 uur langer, plus een gastenboek, dubbele print per foto en een sfeerimpressie op film van je feest!

Eindoordeel van FotograafKiezen.nl

Een van de goedkoopste fotohokjes die we zijn tegengekomen, en het ziet er nog leuk uit ook! De strakke witte uitstraling en de verschillende gedaantes zijn perfect voor ene bruiloft of juist een zakelijk event, zoals een beurs, winkelopening of bedrijfsfeest. Als je een beetje in de buurt van Apeldoorn of Zwolle woont is dit wat ons betreft een no-brainer!

Fotohokje uit Apeldoorn: 3 uur huur voor slechts €478, inclusief props & begeleiding
4.3 (85%) 4 votes