De Volkswagen photobooth bus uit Eindhoven: vintage vanaf €675!

Als je geen genoegen neemt met een fotohokje, maar echt iets bijzonders wilt, kan je een fotobooth in een Volkswagen busje overwegen, zoals het photobooth busje: vintage uitstraling en superhip, maar natuurlijk ook onbeperkt printen en een verkleedkoffer. Het fotobusje komt uit Noord-Brabant, regio Den Bosch – Eindhoven – Oss en is niet alleen uitermate geschikt voor bruiloften, maar ook voor festivals en zakelijke en sportieve evenementen, zoals merk en winkel activatie, personeelsfeesten of beurzen. Vraag direct een offerte aan of lees alle details over het fotobusje!

Toch niet precies wat je zoekt? Klik dan hier voor meer keuze:

  • Fotohokje huren Rotterdam Den Haag Leiden Gouda Delft Zoetermeer Alphen
  • Photobooths huren
  • Fotohokje huren Eindhoven Breda Tilburg Den Bosch
  • Fotohokje huren Utrecht amersfoort hilversum baarn
  • Goedkope fotobooth huren betaalbaar budget
  • photobooth Amsterdam huren alkmaar amstelveen haarlem
  • fotobooth apeldoorn arnhem ede nijmegen
  • photobooth enschede zwolle deventer hengelo almelo

 

Weinig tijd? Doe een algemene fotohokjes aanvraag en ontvang snel, gratis & eenvoudig passende offertes!

Tarieven fotobusje Noord-Brabant

VW

Fotobusje huren, offerte of vragen beschikbaarheid

Scroll naar beneden om alle details te lezen over het fotobusje.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Locatie fotohokje nodig (verplicht)

Indicatie datum en starttijd (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Overige opmerkingen: alles wat ons helpt om jou te helpen! (optioneel)

Volkswagen

Details over het fotobusje Eindhoven

Claim to fame: geen fotohokje of fotozuil, maar een vintage VW fotobusje, waarvan het standaard pakket eigenlijk al voldoende is en je niet meer geld kwijt hoeft te zijn aan extra opties, omdat die allemaal al inclusief zijn!

Duur van de huur: De standaard prijs gaat uit van 3 uur voor €675. Een extra uur kost 100.

Kwaliteit en kwantiteit props: De begeleider zorgt voor een verkleedkoffer vol props.

Aantal foto’s & afmetingen: Bij de standaard prijs zit ook het unieke ontwerp van een fotokader. Een professionele designer ontwerpt dat op basis van jouw suggesties. Binnen de 3 uur dat je het fotobusje huurt mag je onbeperkt printen. Zowel een fotostrip van 5 x 15 cm of een standaard fotoformaat van 10 x 15 cm zijn mogelijk. Ook zijn er layouts beschikbaar voor 2, 3 of 4 foto’s! 

Foto’s dubbel afdrukken: De fotostrip komt er standaard dubbel uit.

Fotobusje - photobooth

Foto’s digitaal: Na afloop van het feest of zakelijke evenement krijg je direct alle foto’s op een USB-stick mee!

Bediening: De foto’s worden direct afgedrukt en kunnen dus meteen door de gasten worden meegenomen als aandenken / souvenir.

Social media: Elke foto kan direct worden gedeeld op je eigen social media kanalen. De social media mogelijkheden zijn inbegrepen bij het standaard pakket.

Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: Het photobooth busje zit vol met professionele fotografie apparatuur, zoals continulicht, flitslicht en een spiegelreflexcamera.

Afmetingen Fotobusje: Het fotobusje kan geen trappen op: er is dus een lift nodig als je het fotohokje niet op de begane grond wilt plaatsen.

Capaciteit fotohokje: Op het bankje kunnen 3 mensen, maar met een beetje lenigheid lukt het vaak 6 mensen (!) om zichtbaar op de foto te gaan.Fotobusje - photobooth3

Begeleiding: Er is altijd een professionele begeleider op je feestlocatie aanwezig om het Fotobusje te parkeren en gereed te maken. Daardoor kan jij lekker van je feest genieten en heb je er geen omkijken naar. De medewerker zorgt er voor dat er allemaal leuke, gekke foto’s de printer uitrollen! Aan het eind van de avond krijg je alle foto’s van hem of haar op USB-stick!

Ophalen of bezorgen: Omdat het fotobusje opgebouwd moet worden en er begeleiding bij aanwezig is, zal het fotobusje altijd bezorgd worden. De transportkosten bedragen 1 per kilometer (slechts 1 richting gerekend). De eerste 100 kilometer is gratis. De afstand wordt berekend vanuit Heeswijk-Dinther, Noord-Brabant (iets ten oosten van Den Bosch). Bekijk hier meer photobooths uit Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Bosch.

Opties & bijzonderheden: Voor €50 zorgt het team voor Wifi voor alle gasten, zodat ze nog makkelijker de foto’s op hun social media kunnen zetten! Als je het fotobusje op een beurs, zakelijk event of merk of winkel activatie wilt gebruiken kan je voor €30 per uur ook promodames inhuren, die producten aanprijzen en bezoekers naar het fotobusje lokken. Als je het fotobusje langer dan 3 uur wilt gebruiken, kost dat 100 per uur extra. Mocht je het fotobusje tussendoor even niet gebruiken, dan kan je hem voor €25 euro per 30 minuten ook tijdelijk op pauze zetten, bijvoorbeeld totdat een ceremonie of presentatie is afgelopen.

Beschikbaarheid & Reservering: vraag je hier aan.

Prijs: €675 is de prijs voor het standaard pakket, inclusief social media, begeleiding, onbeperkt printen, ontwerpen van de fotostrips en 3 uur aanwezigheid.

Fotobusje VW

Eindoordeel van FotograafKiezen.nl:

Als je meer wilt dan een fotohokje is het Volkswagen fotobusje echt iets voor jou: heerlijk vintage, prachtig zacht blauw en perfect voor een bruiloft, feest, festival, beurs of ander evenement. Het standaardpakket heeft feitelijk alles wat je nodig hebt, waaronder onbeperkt printen. Wellicht dat je een extra uur wil bijboeken? Qua prijs is het fotobusje stiekem niet eens veel duurder dan een echt fotohokje, maar wel duidelijk een klasse hoger. Een goede keuze dus als je net iets meer te besteden hebt.

fotobooth tarieven

De Volkswagen photobooth bus uit Eindhoven: vintage vanaf €675!
4.8 (96%) 5 votes