De retro houten fotobox: 3 uur uur all-in voor €449 [onbeperkt printen]

Deze retro photozuil boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 200+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders!

Over deze fotobox:

Deze fotobox is uniek. Helemaal zelf ontworpen en met een licht retro uitstraling. Past op elk event en is makkelijk te plaatsen. Er is keuze uit verschillende handgemaakte backdrops (achtergronden), dus altijd wel een in de sfeer die bij je past.

Handgemaakt, roomwit geverfd en vrolijk beschreven. Op de bijpassende propkist zitten opvallende letters. Niet te missen voor de gasten. Enthousiaste en entertainende medewerkers zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Geen zorgen dus.

Perfecte looks! In de box zit de beste camera en prachtig licht. Daarmee zorgen wij voor mooie foto’s voor jou en je gasten die gelijk uit de printer rollen. Onderop de fotostrip is ruimte voor jouw boodschap. Je logo, je facebookpagina, jullie namen, alles is mogelijk.

  • 3 uur voor €449
  • Hanteerbaar en overal plaatsbaar
  • Gepersonaliseerde fotostrip
  • Onbeperkt foto’s maken en printen
  • Stuur je foto’s per e-mail
  • Fotofilters naar keuze
  • Props die passen bij jouw event
  • Enthousiaste begeleiding

Gastenboek: Je kunt kiezen uit twee formaten 10 x 15 cm of 5 x 15. Van de laatste krijg je altijd twee exemplaren. Op een bruiloft kunnen wij dan één foto in een album plakken en de gasten vragen er iets bij te schrijven. Het andere strookje krijgen de gasten als aandenken mee. Ben je ook helemaal social? Plaats de foto’s dan direct op jullie facebookpagina!

Best memories! Ook bij een bedrijfsfeest kun je kiezen voor twee strookjes. Een is voor de medewerkers en de ander hangen we bijvoorbeeld op een mooie memorie wall. Of jullie maken er een schilderij van. Onderop het strookje staat natuurlijk het logo en alle foto’s kunnen direct naar Facebok worden geupload.

Band met je klant! De Fotobox is perfect om je merk te promoten. We kunnen de box bijvoorbeeld bestickeren met jouw kleur of logo. De foto’s kunnen geupload worden naar jullie Facebook pagina en daar kunnen jullie dan een leuke actie aankoppelen. Zo verzamel je Likes. Wil je alle email adressen van de bezoekers? Dan vragen we iedereen de foto te versturen via onze iPad. Ook na afloop van het event kun je iedereen een mail sturen met een speciaal aanbod. En natuurlijk bouw je een band op met zo’n leuke foto ervaring!

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken