Fotobooth & videobooth in 1: met / zonder printer (€225 / €350)

Deze moderne fotobooth en videopaal in 1 boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte maken of een vraag stellen? Vul het contactformulier in. Onder het contactformulier kan je meer informatie en foto’s van deze fotozuil / fotopaal vinden.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Type photobooth (optioneel)

  Zonder printer (€175)Met printer (€275)2 Booths met printer (€499)

  Locatie fotohokje nodig (verplicht)

  Indicatie datum en starttijd (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Overige opmerkingen: alles wat ons helpt om jou te helpen! (optioneel)

  Over deze fotobooth:

  • Te huur zonder printer (€225) en met printer (€350)
  • Kan zowel foto’s maken als video boodschappen opnemen, dus ook geschikt als digitaal gastenboek of wenspaal!
  • Zonder begeleiding: zelf ophalen in Assen, Drenthe
  • Inclusief 1,000 prints van 5 x 15 cm voor de versie met printer
  • Inclusief props
  • Gepersonaliseerd fotokader en Facebook upload koppeling mogelijk tegen meerprijs

  Bediening fotobooth / videobooth

  Uitleg plaatsing photobooth / videobooth:

  1.     Zorg voor een stabiele ondergrond,
  2.     Plaats het voetstuk op de stabiele ondergrond en draai de knop goed aan
  3.     Plaats het bevestigingsplaat op het voetstuk en draai de knop goed aan
  4.     Plaats vervolgens de booth op het bevestigingsplaat en draai de vier knoppen goed aan
  5.     Verwijder vervolgens het luik
  6.     Sluit de stekker aan op het netstroom
  7.     Test of de fotobooth correct functioneert

  Gebruik van de foto functie:

  1.     Druk op de fotoknop,
  2.     Neemt uw positie in voor de aantal foto’s,
  3.     Wacht op het resultaat.

  Gebruik van de videofunctie:

  1.     Druk op de videoknop,
  2.     Vertel het verhaal dat u als cadeau wilt achterlaten.

  Extra opties bij deze wenspaal / digitaal gastenboek

  Feestprops: Standaard inbegrepen bij het pakket

  Het basispakket zit altijd bij de huur inbegrepen en bevat meer dan 50 props, waaronder stropdassen, brillen, hoedjes, mondjes en snorren. Het basispakket moet na gebruik weer ingeleverd worden. Het basispakket is standaard inbegrepen bij dit pakket.

  USB pakket: €25

  Dit is de meest gekozen optie bij. Het USB-pakket wordt gebruikt om alle (t/m 8GB) digitale beelden te ontvangen. Het is altijd leuk om de gemaakte foto’s en video’s nog eens digitaal terug te kijken, een leuk aandenken en zeker een aanrader! De extra kosten voor het USB-pakket is €25.

  Feestprops: €15

  Het feestpakket is voorzien van drie brillen, twee Hawai-slingers, drie boa’s en drie hoeden. Leuk alternatief om de te maken foto’s een extra impuls te geven. Pakket dient weer ingeleverd te worden na gebruik. De extra kosten voor het Feestpakket bedragen €15.

  Galaprops / Venetiaanse maskers: €15

  Het galapakket is voorzien van zes maskers. Een leuk alternatief om foto’s een extra impuls te geven. Het galapakket moet na gebruik weer ingeleverd worden. De extra kosten voor dit props pakket bedragen €15.

  Kerstprops: €10

  Wat is een kerstfeest zonder een props kerstpakket? Super leuk om als kerstman voor de camera te staan. Het pakket wordt geleverd met negen mutsen in verschillende maten en zes baarden. Het kerstpakket dient weer ingeleverd te worden na gebruik. De extra kosten voor het  kerstpakket is €10.

  Krijtborden en krijtbordjes pakket: €10

  Schrijf een leuke wens voor het bruidspaar of geef elk ander feest een extra touch. Het krijtbord pakket bestaat uit twee grote krijtborden en meer dan 30 kleine krijtbordjes! Ook zit er in dit pakket natuurlijk een aantal krijt potloden en losse krijtjes. Pakket dient weer ingeleverd te worden na gebruik. De extra kosten voor het Krijtpakket is slechts €10.

  Persoonlijk ontwerp fotostrookje: €55

  Een eigen design om de foto er uit te laten zien zoals u zelf wil dat kan. U geeft uw wensen aan per mail en evt. voorbeelden er zal dan een ontwerp voor u gemaakt worden. Hier kunnen nog wijzigingen aan gedaan worden tot een max van drie keer. De kosten hiervan bedragen €55.  Zijn er toch nog extra wijzigingen na de derde keer, dan betaal je €10 extra voor wijzigingen.

  Extra prints: €100

  Weet u vooraf dat 500 fotoprints in 10cm x 15cm of 1000 fotoprints in 5cm x 15cm niet genoeg is, dan kan je een extra rol prints bijbestellen. De kosten voor extra prints is €100.

  Smiley props: €10

  Whatsapp, Facebook noem het maar op: smileys zijn niet meer weg te denken in de hedendaagse wereld. Het Smileyspakket bestaat uit 12 leuke props. Pakket dient weer ingeleverd te worden na gebruik. De extra kosten voor het Smileyspakket bedraagt €10.

  Servicepakket: €75 + €1 per km

  Heeft u geen tijd om de fotobooth op te halen en terug te brengen? Heeft u uw twijfels over het installatie en wilt u alle zekerheid hebben? Dan is dit service pakket een goede keuze. Wij brengen, installeren en halen de fotobooth weer op. De extra kosten voor het Servicepakket is €75. plus €1 per km (vanuit Assen, Drenthe). Dit bedrag zal niet getoond worden bij het totaal bedrag maar zal op de factuur apart benoemd worden.

  Facebook / Twitter upload: €35

  Wilt u alle foto’s direct geupload hebben op uw Facebook of Twitter account? Dit kan u dient een bekabelde internet verbinding te leveren en de inloggegevens van het account in te voeren bij het ophalen van ons product. WiFi is helaas niet mogelijk. De extra kosten voor de online upload is €35.

  Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken