Compact vanaf €425: onbeperkt printen, sharing, props en layout!

Rotterdam

Deze compacte photozuil boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met keuze uit 250+ fotohokje, fotospiegels, 360 spinner booths, volkswagen fotobusjes, caravan en tuktuk photobooths, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens, XL lichtletters en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders! Een goedkope fotobooth huur je al vanaf €159  €175 zonder prints of €275 / €289 / €295 / €299inclusief prints!

Deze photobooth is meer een fotohokje in een open concept. Je hebt een fotozuil én een losse achterwand waarvoor je gasten op de foto gaan. Voor die achterwand kun je kiezen uit allerlei leuke stofjes die we hebben!

  • O.b.v. 4 aaneengesloten uren voor €425 of €550 (met of zonder begeleiding tijdens het feest)
  • Bezorgen en installeren van de fotopaal op je feestlocatie
  • Onbeperkt fotostrips printen
  • Downloaden en op social media delen van je foto’s na het feest
  • Fotostrip opmaak in je eigen stijl met je eigen tekst
  • Inclusief foto gadgets op stokjes (snorren, brillen, strikjes etc.).
  • Reiskosten: eerste 50 km gratis, daarna €0.35 per km (vanuit Rotterdam)
  • Als je het pakket inclusief begeleiding tijdens je feest kiest, komt er nog een hele verkleedkist met props en verkleedspullen en attributen bij!

Rotterdam

Fotopaal offerte aanvragen

Meer informatie en foto’s onder het contactformulier

Details & foto’s van deze compacte fotopaal

Een photobooth huren is een aanwinst voor ieder event, privé én zakelijk. Het vergroot de feestvreugde, je geeft een persoonlijk bedankje mee én je hebt zelf een aandenken aan een onvergetelijk feest. De fotostrips uit de photobooth hangen nog lang op ieders prikbord of gaan gewoon viraal op social media. Wist je trouwens dat we elk fotostripje direct 2x afdrukken? Én tijdens een feest mag je onbeperkt foto’s maken en printen!

Zo werkt de photobooth

Het werkt zó simpel! Je kiest een leuke gadget of iets leuks uit onze verkleedkoffer. Je stapt voor de photobooth en met 1 klik op het touchscreen laat je weten dat je er klaar voor bent. De photobooth telt af, 3,2,1 … en maakt dan automatisch een foto. Na 3 foto’s rolt er automatisch een printje van je selfie aan de zijkant van de photobooth uit! Onze gastheer/vrouw deelt de foto’s aan je gasten uit in toffe fotomapjes.

 

Heel compleet voor je geregeld

We houden van selfies, feestjes en regelen alles graag tot in de puntjes voor je. Je krijgt dan ook voor €550 onze all-in service! Zo maken we fotostripjes helemaal op maat voor je, met je eigen uitnodiging of logo erop. De foto’s die tijdens het feest gemaakt worden krijg je ook allemaal digitaal én als je wilt plaatsen we ze gratis als download voor je gasten op onze website. Een setje met fotoprops hoort er natuurlijk ook bij en die gastheer/vrouw met een koffer verkleedspullen is natuurlijk ook onderdeel van het compleet verzorgde pakket.

Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: de fotopaal is voorzien van een professionele studioflitser. Alle photobooths werken met professionele digitale spiegelreflex camera’s van Canon. Alle printers zijn hoog volume, hoge kwaliteit fotoprinters, zoals ook gebruikt worden bij 1-uur services. Alle apparatuur is dus high-end, snel en betrouwbaar.

DHSB Fotostrips

Ophalen of bezorgen: De eerste 50 kilometer vanaf Oud-Beijerland zijn gratis. Dat betekent dat onder meer Rotterdam, Dordrecht en de Hoeksche Waard gratis zijn. Daarbuiten geld een kilometervergoeding van 0.35 per gereden kilometer.

Opties: De mogelijkheid om voor 50 extra, een vintage 3D wand te huren, inclusief 3 gaten zodat je zelf bent ingelijst. De wand komt ook met een paar losse lijsten en een barok stoel, zodat iemand ook voor de wand kan zitten. Als je kiest voor een fotopaal met begeleiding, dan kan je kiezen voor de gastenboek service voor 50. De begeleider zorgt dan voor een gastenboek, pennen, fotoplakkers en tafeldecoratie. Natuurlijk zorgt de begeleider er ook voor dat iedereen een leuk berichtje met foto achter laat in het gastenboek! Een los fotoboek kost 20. Heb je zelf al een gastenboek, pennen, fotoplakkers, etc, dan zal de begeleider natuurlijk kosteloos helpen het gastenboek gevuld te krijgen met leuke fotostrips!

Social media: De fotopaal maakt gebruik van het wifi van de locatie. Alle foto’s kunnen dan automatisch, live worden gestreamed naar de Facebook account van de huurder, of van de verhuurder zelf. Alle gasten kunnen dan via hun eigen smartphone foto’s ‘sharen’ of ‘liken’. Voor 120 kan je ook een social sharing fotozuil huren. In deze zuilen zit een iPad waarop je alle gemaakte foto’s kan zien en direct kan delen op elke Facebook, Twitter of Pinterest account. De zuil maakt ook gebruik van het wifi van de locatie.

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken