Bijzonder: de Caravan, Greenscreen & Opblaas Photobooths. Boek nu vanaf €395!

Hengelo enschede fotohokje huren

Dit opblaasbare fotohokje boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 200+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders!


Hengelo enschede

Het opblaasbare fotohokje staat binnen 5 minuten nadat je de stekker in het stopcontact hebt gestoken en is in het wit uitgevoerd, maar wordt door LED lampen in allerlei kleuren verlicht. Als je wilt, kan je de kleur ook vastzetten, zodat hij bijvoorbeeld bij het thema van je feest past of de kleur van je merk / logo.

De caravan photobooths, het greenscreen fotohuisje en de inflatable photobooth komen uit de buurt van Hengelo / Enschede (Overijssel).  Klik hier als je op zoek bent naar photobooth busjes.

Prijzen Caravan, Greenscreen & Opblaas Photobooth

fotohokje huren
Inflatable Photobooth:
 
  • 3 uur: € 395,-
  • 4 uur: € 475,-
  • 5 uur: € 550,-
  • 6 uur: € 625,-
 
Vervoerskosten: Eerste 50 km gratis (vanaf Hengelo, OV), daarna 0,25 cent p.k.
photobooth huren overijssel
Caravan Photobooths + Photobooth greenscreen huisje:
 
  • 3 uur: € 575,-
  • 4 uur: € 650,-
  • 5 uur: € 725,-
  • 6 uur: € 800,-
 
Vervoerskosten: Eerste 50 km gratis ( vanaf Hengelo, OV ), daarna 0,40 cent p.k. met de Caravans, en 0,50 cent met het huisje.
greenscreen

Fotobooth beschikbaarheid, offerte of vragen

Vul het onderstaande contactformulier in om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van de beschikbaarheid of andere vragen die in dit artikel niet worden beantwoord.

Scroll naar beneden om alle details te lezen over de caravan photobooths, het greenscreen fotohuisje en de opblaasbare photobooth.

Hengelo enschede fotohokje huren

Greenscreen, Caravan & Inflatable Photobooth

De claim to fame van deze photobooths is natuurlijk dat ze uniek in Nederland zijn! Er zijn weliswaar meerdere (Volkswagen) busje, maar geen andere caravans die zijn omgetoverd tot een photobooth! Ook de (bouw)keet die tot greenscreen photobooth is getransformeerd is uniek in Nederland, net als de opblaasbare photobooth!

De duur van de huur hangt af van het pakket en begint bij 3 uur, en eindigt bij 7 uur. Daarnaast kan je natuurlijk een offerte aanvragen voor een op maat gemaakt pakket, bijvoorbeeld als je een (zakelijk) evenement, zoals een beurs, festival, fair, markt, winkelopening of wat dan ook hebt.

greenscreen huren

Bij alle drie de soorten photobooths kan je rekenen op geweldige begeleiding! Niet alleen is er een fotografe om je te fotograferen, ook is er een print assistent die je helpt met de foto’s. Dat betekent dus geen statische foto’s die allemaal vanuit precies hetzelfde perspectief worden genomen, maar een professionele fotograaf die er voor zorgt dat de foto’s goed belicht zijn en jij, je gasten en de props optimaal tot hun recht komen. De photobooths komen dus standaard met twee personen begeleiding, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken!

greenscreen huren Overijssel

De startprijs is €395 voor de opblaas photobooth, €575 voor de caravan photobooth en €575 voor de greenscreen photobooth. Voor alle photobooths is dat inclusief begeleiding door 2 mensen en onbeperkt foto’s printen, maar exclusief transportkosten.

De transportkosten bedragen €0,40 per kilometer voor de caravan photobooths en €0,50 per kilometer voor het greenscreen fotohuisje. Voor de opblaasbare photobooth zijn de kosten slechts €0,25 per kilometer. De transportkosten worden berekend vanuit Hengelo (nabij Enschede, Overijssel).

photobooth huren

De afmetingen van de verschillende photobooths zijn 300 x 205 x 240 cm (kleine caravan), 390 x 206 x 233 (grote caravan), 380 x 215 x 270 cm (greenscreen photobooth) en 250 x 250 cm (inflatable photobooth). In de kleine caravan passen 5 mensen en in de grote caravan passen 12 mensen. In de greenscreen photobooth passen wel 15 mensen en in het opblaasbare fotohokje passen tot wel 10 mensen! Alle soorten photobooths hebben een 230 volt stopcontact binnen 30 meter nodig.

Beoordeling FotograafKiezen.nl

Als je gaat trouwen in de zomer en je bruiloft gedeeltelijk buiten is, zijn de caravans een geweldig idee! De opblaasbare photobooth is een leuke vernieuwing van een bekend concept en de witte uitvoering met LED verlichting staat vast mooi op een bruiloft! De caravans en de opblaas photobooth zijn echte ‘eyecatchers’ en dus bijzonder geschikt om een beurs, festival, fair, bedrijfsfeest of ander event mee op te fleuren! Ook de greenscreen photobooth is weer eens wat anders en een leuke toevoeging voor een feest! Zeker als je in het noorden van Nederland woont, Overijssel of zelfs in de regio van de verhuurder (Almelo, Hengelo, Enschede) een topkeuze!

bedrijfsfeest hengelo enschede

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken