Budget interactieve fotospiegel: 24 uur huur voor €495

Deze goedkope fotospiegel boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 200+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders!

Over de budget interactieve fotospiegel

De spiegel doet eigenlijk het precies hetzelfde als een fotohokje of fotopaal doet. De spiegel maakt 3 foto’s en print de fotostrip daarna meteen uit. Het printen duurt ongeveer 15 seconden.

Je kunt met de fotospiegel 640 fotostrips maken, deze worden altijd dubbel geprint. Het formaat van de fotostrips is 5cm breed en 15cm hoog. De fotostrips zijn teven te bedrukken met elk gewenst ontwerp, bijvoorbeeld: een logo, namen, de datum en/of huisstijl.

De Magic Mirror Booth is echt een belevenis. Het is nieuw en nog niet zo bekend als de reguliere photobooth. De gasten zullen versteld staan van wat ze zien. Door de leuke animaties op de spiegel krijgen de gasten leuke complimenten, grappen of motivaties te zien. Ondanks de grote spiegel is het toch vrij compact. Meer dan 1m2 is er niet nodig om de Mirror Booth neer te zetten.

Wij hebben slechts 1m2 nodig om de Mirror Booth te plaatsen. Mocht je de afzetpaaltjes en de rode loper meebesteld hebben, dan hebben we ongeveer 2m2 nodig. Verder is er alleen 1 normaal stroompunt nodig om de spiegel te plaatsen. Voor de photobooth kun je het beste 1,5m vrij ruimte houden om de foto’s te nemen.

De interactieve fotospiegel is uitgerust met een professionele fotoflitser waardoor het op elke locatie en plek gebruikt kan worden, maakt niet uit hoe donker dit is. De flitser kan tevens over disco licht heen flitsen, als je het midden in de feestzaal wilt zetten is dit dus ook geen probleem!

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken