Ingezoomd: Trouwfotograaf Michelle uit omgeving Breda

Lees hieronder meer over Michelle en vraag direct een gratis offerte aan voor een betaalbare trouwreportage. Of ga terug naar het artikel over betaalbare trouwfotografen of naar het overzichtsartikel trouwfotograaf Noord-Brabant: Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Bosch.

 • Trouwfotograaf Breda, trouwvervoer, Michelle
 • Trouwfotograaf Breda, trouwreportage, Michelle
 • Trouwfotograaf Breda, trouwauto, Michelle
 • Trouwfotograaf Breda, trouwreportage, Michelle
 • Trouwfotograaf Breda, gasten bruiloft, Michelle
 • Trouwfotograaf Breda, fotoshoot bruidspaar, Michelle
 • Trouwfotograaf Breda, bruidspaar bos, Michelle
 • Trouwfotograaf Breda, daggasten, Michelle
 • Trouwfotograaf Breda, ceremonie, Michelle
 • Trouwfotograaf Breda, bruiloft, Michelle
 • Trouwfotograaf Breda, bruiloft buiten, Michelle
 • Trouwfotograaf Breda, bruidspaar, Michelle
 • Trouwfotograaf Breda, bruid, Michelle

 

Wat is je werkgebied? Ik woon in de buurt van Breda maar ik werk overal in Nederland

Hoeveel bruiloften heb je al gefotografeerd? Gemiddeld fotografeer ik 12 bruiloften per jaar, hoofdzakelijk van april tot oktober soms komt er een aanvraag binnen buiten het seizoen.

Waaraan herken je een goede bruidsreportage? Een goede bruidsfotograaf herken je aan het onopvallend de mooiste foto’s maken, dus de juiste momenten “pakken” zonder dat mensen door hebben dat je foto’s maakt.

Het grootste compliment vind ik altijd als mensen mijn camera af willen pakken omdat ze denken dat ik bij het gezelschap hoor, je bent alleen maar foto’s aan het maken maar je loopt hier rond alsof je bij de familie hoort. Mooier kan het niet volgens mij. De bijzondere momenten fotograferen en ook de kleine details zijn belangrijk.

Kan je een kostenindicatie geven van jouw standaard trouwfotografie pakketten? Kosten voor een bruiloft: het eerste uur vraag ik €250,- elk volgend uur is €90,- In het eerste uur zitten ook de offerte, het voorgesprek en een deel van de reiskosten binnen regio Breda + 20 km. Mensen krijgen bij mij alle mooie foto’s bewerkt en het grote bestand. Dus geen extra kosten voor losse foto’s. Een fotoboek kan ik maken vanaf €295,- dat is een boek van 30x20cm met leren of linnen kaft.

Werk je fulltime als fotograaf? Ik werk fulltime als fotograaf. Ik ben niet alleen bruidsfotograaf maar ook afscheidsfotograaf, vooral daar vind ik het ook belangrijk dat je onopvallend te werk gaat. Bijzonder momenten vastleggen is het mooiste wat er is. Daar krijg ik veel energie van.

Heb je een tip voor aanstaande bruidsparen? De belangrijkste tip voor bruidsparen is doe vooral wat je zelf wilt en laat je niet beïnvloeden door anderen… Het is jullie dag en laat het regelen op de dag zelf over aan andere, maak je niet druk om kleine dingen maar het allerbelangrijkste is Geniet!!

Op welke locaties bij jou in de buurt fotografeer je graag bruidsreportages? In Breda en omgeving zijn heel veel leuke plekjes.

Wat is jouw motto? Mijn motto is: Natuurlijk, met aandacht! Met andere woorden, ik probeer mensen op een natuurlijke wijze te fotograferen, poseren is niet helemaal mijn ding. Ik wil mensen graag op de foto zetten zoals ze echt zijn.

Wat voor bijzondere dingen heb je meegemaakt tijdens bruiloften die je hebt gefotografeerd? De interactie tussen bruidspaar vind ik altijd erg mooi om te fotograferen, er gebeuren op een dag ook geregeld onverwachte dingen als ik die vast kan leggen vind ik dat een cadeautje. Zoals die keer dat de stropdas van de bruidegom na een half uur eindelijk de juiste lengte had maar door het knopen helemaal gekreukt was. De vader van de bruidegom heeft de stropdas gestreken terwijl de bruidegom hem om zijn nek had. Of een bruidspaar wat in is voor net even anders, in een toren klimmen of in het water gaat staan.

Ben je ook actief in andere fotografie categorieën? Verder fotografeer ik graag kinderen, families en evenementen. Vooral gelegenheden waar ik onopvallend de mooiste foto’s kan maken word ik erg blij van. Kinderen fotograferen is mooi omdat ze puur zijn en niet (nauwelijks) te regisseren zijn.

Contact: Enthousiast geworden over Michelle en haar foto’s? Neem dan direct contact op door hier je contactgegevens achter te laten! Of ga terug naar het artikel over betaalbare trouwfotografen of naar het overzichtsartikel trouwfotograaf Noord-Brabant: Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Bosch.

Naam

E-mail

Tijdsduur in uren (exclusief reistijd)

Locatie

Indicatie datum

Telefoonnummer

Geef een indicatie van je budget
Onder €500€500-€1000€1000-€2000Meer dan €2000Onbekend

Levering foto's
Alleen digitaalMet album

Type fotografie (een loveshoot vindt plaats een aantal weken//maanden voorafgaand aan de bruiloft)
BruiloftLoveshootLoveshoot & BruiloftOverig

Overige opmerkingen

Ik heb ook interesse in offertes van een (optioneel):
VideograafFotohokjeZelfstandig TrouwambtenaarWeddingplannerDJBandTrouwvervoerBloemistBakker

Na het lezen van dit artikel nieuwsgierig naar nog meer bruidsfotografen? Lees dan ook mijn blogs over betaalbare trouwfotografen en trouwfotograaf Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hilversum en Hoorn, trouwfotograaf Rotterdam, Den Haag, Leiden, Dordrecht en Zoetermeertrouwfotograaf Flevoland: Almere, Lelystad en Emmeloordtrouwfotograaf Noord-Brabant: Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Boschtrouwfotograaf Zeeland: Middelburg, Goes, Terneuzen en Vlissingen, trouwfotograaf Utrecht, Amersfoort en Veenendaaltrouwfotograaf Groningen, Winschoten en Stadskanaal, trouwfotograaf Friesland: Leeuwarden, Drachten en Texeltrouwfotograaf Overijssel: Zwolle en Deventertrouwfotograaf Twente: Enschede, Hengelo en Almelo, trouwfotograaf Gelderland: Nijmegen, Apeldoorn en Arnhemtrouwfotograaf Zuid-Limburg: Maastricht, Sittard, Valkenburg en Heerlen en trouwfotograaf Noord-Limburg: Weert, Venlo en Roermond.

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben jij ook een trouwfotograaf in Breda of een andere regio en wil je gratis toegevoegd worden? Mail me dan op Irene@fotograafkiezen.nl en dan kijk ik hoe ik kan helpen. Dank je wel voor het lezen! 

Meer lezen of Breda kan hier.

Ingezoomd: Trouwfotograaf Michelle uit omgeving Breda
Beoordeel deze fotograaf