Overzicht: 11 zelfstandige trouwambtenaren uit Zuid-Holland
4.6 (92.5%) 8 votes

Als je in Rotterdam, Den Haag, Delft, Zoetermeer, Rijswijk, Gouda, Alphen aan den Rijn, Dordrecht, Vlaardingen of Leiden woont, ben je wellicht op zoek naar een zelfstandige trouwambtenaar in Zuid-Holland. Hieronder hebben we een aantal trouwambtenaren verzameld die vanuit Zuid-Holland opereren en naar jouw locatie reizen.

Ben je op zoek naar zelfstandige trouwambtenaren in een andere provincie? Realiseer dat de meeste trouwambtenaren graag reizen om jullie op jullie bruiloft het ja-woord te laten uitspreken en kijk dus ook eens naar zelfstandige trouwambtenaren in omliggende provincies! Klik op een van de onderstaande links:

Hieronder volgen alle buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand in Zuid-Holland. Klik op de naam om direct naar het stukje over deze trouwambtenaar te gaan:

Vergeet ook niet de trouwambtenaren in Zeeland te bekijken!

Ria Kuipers: Zelfstandig Trouwambtenaar en Ceremoniespreker op locatie

Gefeliciteerd. Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een zelfstandig trouwambtenaar of ceremoniespreker. Willen jullie een ceremonie die niet het saaiste gedeelte van de dag is, maar het mooiste gedeelte is van jullie grote dag,  dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Voor mijn passie reis ik heel wat af en trouw op iedere gewenste locatie. In je eigen achtertuin, op een boot, bij de hockeyclub, op de middenstip van het voetbalstadion, of in een mooi kasteel ? Bel me en ik kom er aan!

trouwambtenaar

Met Liefde, Humor en veel Plezier verzorg ik voor jullie een ceremonie op maat. Een verhaal dat echt over jullie gaat, met ruimte voor eigen inbreng en waarin  momenten van ontroering niet ontbreken. Humor en een ontspannen sfeer klinken hierin zeker door. Kinderen in de ceremonie? Zij krijgen alle aandacht en gaan altijd met een mooie kinderakte en een cadeautje naar huis.

babs

Ik voltrek huwelijken en ceremonies door heel Europa.en heb veel ervaring met Engels, Duits, Frans en een beetje Italiaans. Meertalige ceremonies zijn dan ook geen enkel probleem. Omdat ik zo vaak naar het buitenland vlieg, is mijn bijnaam www.vliegendebabs.nl. Mijn  tarieven zijn verrassend redelijk en ik bereken binnen Nederland géén reiskosten. Ik sta inmiddels met zestien tienen op The Perfect Wedding. Lees bijvoorbeeld deze review:

Perfect Wedding

Je kan een beter beeld van Ria krijgen door onderstaande filmpje te bekijken. Naast haar website is Ria ook goed bereikbaar op haar Facebook pagina.

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

BABS Mieke Kerkhof

‘Ja ik wil!’ die uitspraak is het hoogtepunt van jullie huwelijksceremonie. Om dat van elkaar te horen ben je tenslotte naar de trouwlocatie gekomen. Die fantastische belofte aan elkaar’, ‘ja ik wil’, verdient de omlijsting van een ceremonie die bij jullie past. Maar zeker ook een warme, persoonlijke speech waarin jullie centraal staan. Een waarin we de liefde en jullie leven samen vieren. Hoe ik dat doe? Jullie persoonlijke verhalen en liefde voor elkaar, verweef ik tot jullie eigen verhaal. Met humor, en als het zo uitkomt een traan. Maar zeker ook met persoonlijke aandacht en ruimte voor interactie waarbij ik de sfeer in de zaal benut. En een plaats geef aan voor jullie bijzondere gasten. En mochten jullie kinderen hebben, als zij willen, mogen ook zij bijdragen aan de huwelijksceremonie. Dan is het pas echt feest!

zelfstandig-truwambtenaar-mieke-kerkhof

Waarom Mieke? Als redacteur, journalist heb ik een jarenlange ervaring met interviews. Het is mijn liefste tak van sport, mensen portretteren en daarin hun bijzondere kanten naar voren halen en de lijn in hun leven laten zien.
Als trouwambtenaar doe ik dat natuurlijk ook. Tijdens een persoonlijk gesprek leer ik jullie graag kennen en met wat jullie mij toevertrouwen weef ik jullie ‘trouwverhaal’. Natuurlijk weten jullie waarom je voor elkaar kiest. Maar na de speech begrijpt elke gast dat ook, die zich daar tot nu toe nog niet in had verdiept! Met zo’n huwelijksceremonie is de toon gezet voor een geweldig huwelijksfeest.

Mieke neemt graag contact met jullie op om te kijken of ze beschikbaar is en voor een offerte op maat.

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Wil je meer over Mieke weten, kijk dan eens rond op haar website!

Trouwambtenaar Onno Innemee

Een trouwambtenaar die de Wim Sonneveld-prijs heeft gewonnen (1991)? Zelfs dat kan, met Onno Innemee, die ook Mike Boddé trouwde. Onno is persoonlijk, geestig (lees de ‘referenties‘ op zijn site maar) en heeft al meer dan 20 jaar ervaring met cabaretvoorstellingen! Gegarandeerd dat zijn toespraak de toast van je ‘lollige’ oom ver overschaduwd!

Wil je meer weten over Onno? Gebruik dan het onderstaande formulier om direct contact op te nemen! Zeker weten of je met Onno kan lachen? Koop zijn DVD!

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

trouwambtenaar

Zelfstandig trouwambtenaar Karin van de Ven

Het is iedere keer weer een feestje om geliefden te leren kennen die hun liefde willen vieren!

Door mijn ervaring als trouwambtenaar en ceremoniespreker, weet ik dat het steeds opnieuw verrassend is om te horen waarom zij hebben besloten om deze grote stap te zetten. Hoe hun leven samen is verlopen en wat hun toekomstdromen zijn. Fantastisch dat ik hun verhaal mag verwoorden,  al dan niet aangevuld door emotionele en hilarische herinneringen van bijzondere gasten.  Elk bruidspaar heeft een uniek verhaal,  het blijft  bijzonder dat zij hun diepste gevoelens met mij willen delen. (lees verder onder de foto)

Karin van de Ven Trouwambtenaar Gorinchem

(Foto Karin van de Ven: Marscha van Druuten / Odizia Fotografie)

Ik inspireer hen graag, zodat zij een herkenbare stempel op de ceremonie kunnen drukken.  Iets vinden wat ècht bij hen past, een verrassend detail  wat net even anders is.

Een wettelijk huwelijk, ceremoniële verbintenis of een herbevestiging op de plek die voor jullie heel speciaal voelt.  Willen jullie je liefde voor elkaar (her)bevestigen in het bos, op het strand, in een monumentale kerk of op de boerderij? Of zeggen jullie ‘ja’ in jullie eigen achtertuin onder die prachtige oude boom? Ik spreek jullie heel graag toe in het Nederlands of wellicht (deels) in de Engelse taal. (lees verder onder de video)

De ceremonie is een belangrijk onderdeel van één van de mooiste dagen van jullie leven. Een topdag die voor altijd een mooie herinnering blijft. Zo’n dag waar jullie met een enorme glimlach aan terug denken!

Karin neemt graag contact met jullie op om te kijken of ze beschikbaar is en voor een offerte op maat.

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Zelfstandig trouwambtenaar Sophie Looijestijn

Trouwambtenaar Sophie Looijestijn van Moment van Betekenis kan je helpen met het schrijven van een goede speech, maar kan natuurlijk ook zelf spreken. Niet alleen bij een bruiloft, maar ook bij andere dierbare momenten, zoals de geboorte van een kind of het afscheid van een geliefde, kan je Sophie inschakelen.

Op haar website staan gratis tips over hoe je om kan gaan met belangrijke momenten. Ook kan je een miniboek downloaden over hoe je je bruiloft kan voorbereiden zonder totaal gestrest te raken. Bijzonder is ook de ‘Eerste Hulp bij Speechen’ die Sophie aanbiedt en uitkomst kan bieden als je zelf moet speechen.

zelfstandige trouwambtenaar

Wil je meer weten over Sophie? Gebruik dan het onderstaande formulier om direct contact op te nemen!

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Trouwambtenaar Quirine Bordes

Quirine Bordes begon op 25-jarige leeftijd als Trouwambtenaar  en was daarmee de jongste van Nederland! Ze kan in heel Nederland een aanvraag indienen om voor 1 dag te worden beëdigd. In de afgelopen 10 jaar heeft ze al vele huwelijken voltrokken en dankzij haar ervaring kan ze inspelen op wat er tijdens de ceremonie gebeurt. Een succesvolle ceremonie ontstaat volgens haar als er tussen het bruidspaar en de trouwambtenaar een klik is: als je je als bruidspaar eerlijk en open opstelt, maak je het Quirine een stuk makkelijker om er een onvergetelijke ceremonie van te maken!

Hier kan je enkele uitgebreide referenties lezen over Quirine als trouwambtenaar. Waarom ik zo graag huwelijken voltrek? Vanwege jullie! Jullie geven mij energie, geven mij de eer onderdeel te zijn van de belangrijk(st)e dag van jullie leven. Ik geef jullie graag een ceremonie die jullie in gedachten hebben. Of deze nou eenvoudig, uitgebreid, klein of groot is. Met een lach of een traan, of allebei. Altijd in een mix tussen formeel en informeel.

Wil je meer weten over Quirine? Gebruik dan het onderstaande formulier om direct contact op te nemen!

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

BABS Michaëla Halewijn-Oomen uit Voorburg

Michaëla Halewijn-Oomen uit Voorburg omschrijft zichzelf als iemand die de clichés schuwt en niet voldoet aan het standaardbeeld van de ambtenaar, maar een leuk en warm mens is. Daarnaast kan ze ook in het Engels, Spaans en Portugees speechen. Voor een verrassingshuwelijk is Michaëla ook te porren, evenals een ‘wedding vow renewal’ en het omzetten van een geregistreerd partnerschap naar een huwelijk. Ze belooft zich voor 300% in te zetten en privacy is gegarandeerd. Een van de aanbevelingen op haar site luidt: “Je had je echt ontzettend goed voorbereid en daardoor leek het alsof je ons al jaren kende.”

Trouwambtenaar Zuid Holland Michaela

Wil je meer weten over Michaëla? Gebruik dan het onderstaande formulier om direct contact op te nemen!

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

BABS Yvonne Keeley Paay

Yvonne Keeley Paay werd in 2005 beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand voor de gemeente Schiedam. In 2013 besloot ze om als freelance trouwambtenaar te starten. Bij het intakegesprek hoopt ze het persoonlijke verhaal te horen, zodat ze het bruidspaar aan het begin van de ceremonie persoonlijk kan toespreken. Yvonne vind muziek heel belangrijk en is altijd verrast door de muziekkeuze van het bruidspaar. Ook kan je Yvonne en haar dochter inschakelen als weddingplanners!

Yvonne Keeley Paay BABS

Trouwambtenaar op locatie Martine Straesser

Martine Straesser van www.muzikaaltrouwen.nl staat bekend als de “zingende trouwambtenaar”. Zij maakt voor jullie een mooi persoonlijk verhaal waarin veel te lachen valt, waarna je met een brok in je keel luistert naar jullie favoriete liefdesliedje. Martine schept graag een ontspannen sfeer en zorgt voor interactie met de gasten. En wil je jullie gasten echt verrassen? Dan zeg je van tevoren lekker niet dat jullie trouwambtenaar professioneel zangeres is.

Trouwambtenaar

Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand Jeroen Smits

Jeroen Smits werd bekend door het tv-programma Moppentappers van RTL4 in 1994, 1995 en 1996 te winnen. Tegenwoordig is Jeroen officieel beëdigd Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en mag hij overal in Nederland huwelijken sluiten. Jeroen schrijft natuurlijk zijn eigen tekst en zorgt voor een persoonlijke ceremonie waar natuurlijk voldoende gelachen kan worden.  Bruidsparen kunnen ook kiezen voor muzikale intermezzo’s, interactie met de gasten en toespraken van bijvoorbeeld de getuigen.

Voorburg

BABS Marie-France Aarnink-Nijsen

BABS Marie-France Aarnink-Nijssen komt uit Koudekerk aan den Rijn is sinds 2009 BABS en heeft meer dan 100 referenties op haar website staan! Hoewel de meeste plechtigheden zich in Noord-Holland en Zuid Holland afspelen, heeft ze ook Engelstalige plechtigheden in het buitenland gedaan. Ze omschrijft zichzelf als een trouwambtenaar die de tijd voor je neemt, en klasse en diepgang heeft. Ze gelooft dan ook dat de plechtigheid persoonlijk, modern en stijlvol moet zijn. Afgaande op onderstaande foto heeft ze zeker klasse en stijl!

Trouwambtenaar

Zelfstandige trouwambtenaar Anouk Schröder-Vreeswijk

Anouk Schröder-Vreeswijk verzorgt gemeentehuwelijken en is beëdigd in de gemeente Gorinchem. Met Ceremonie in Stijl is ze beschikbaar als zelfstandig trouwambtenaar in heel Nederland. De omgang met mensen loop als een rode draad door haar carrière. Haar meerwaarde ligt in het transformeren van gedachten, wensen en gevoelens van bruidsparen in persoonlijke speeches. Anouk laat je de keus de ceremonie helemaal naar eigen inzicht aan te kleden: in verschillende talen, met inbreng van kinderen en gekleed in officiële toga of feestelijke kleding. Maar je kan natuurlijk ook gebruik maken van Anouk’s ervaring en haar vragen om tips en ideeën.

Gelderland

Vergeet ook niet de trouwambtenaren in Zeeland te bekijken!

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben je zelf trouwambtenaar in Rotterdam, Den Haag, Delft, Zoetermeer, Rijswijk, Gouda, Alphen aan den Rijn, Dordrecht, Vlaardingen, Leiden of elders in Zuid-Holland en wil je toegevoegd worden? Mail dan naar Mark@fotograafkiezen.nl. Dank je wel voor het lezen! Je kan dit artikel eenvoudig delen door middel van de icoontjes.

Overzicht: 11 zelfstandige trouwambtenaren uit Zuid-Holland